Telegram Grubuna Aktif Üye Nasıl Eklenir?

Telegram, 2013'ten beri piyasada olan ve dünya çapında 550 milyondan fazla kullanıcıya sahip, sağlam ve güvenli bir mesajlaşma uygulamasıdır. Ancak neredeyse on yıl geçmesine rağmen insanlar hala Telegram grubuna nasıl üye ekleneceklerini soran grup sohbeti gibi bazı temel özellikleriyle ilgili sorunlar yaşıyor.

Grup üyelerini eklemek pek de zor bir iş değil; bu çabayı biraz zorlaştıran şey bununla ilgili sorunlar. Örneğin, bazı kişiler kişi listelerindeki kişileri bir gruba nasıl ekleyeceğini, hatta sıfırdan bir Telegram grubu oluşturmayı bile çözemez.

Şaşırtıcı olan şu ki, insanlar bu zorluklardan sonra bile Telegram oluşturmaktan ve Telegram grubunu genişletmekten vazgeçmiyorlar çünkü bu, daha sonra tanıtım amacıyla kullanabilecekleri bir hedef kitle oluşturmalarına yardımcı oluyor.

Yani, gruplarına gerçekten daha fazla üye eklemek isteyen çaresiz Telegram kullanıcıları için, her adımda size yardımcı olacak ve Telegram grubunuza üye eklemenin çeşitli yöntemlerini öğretecek eksiksiz bir kılavuz burada.

Telegram Grubuna Nasıl Üye Eklenir?

Bir Telegram grubuna ilk kez üye eklemek biraz göz korkutucu görünebilir ancak endişelenecek bir şey olmadığına sizi temin ederiz. Bu adım adım kılavuzu takip etmeniz yeterli; yakında Telegram hesabı olan tüm arkadaşlarınızı grubunuza ekleyebileceksiniz.

Artık hem mobil cihazınızı hem de masaüstü bilgisayarınızı kullanarak Telegram grubunuza üye ekleyebilirsiniz. Öncelikle bunu mobil üzerinden nasıl yapacağımıza bakalım.

1. Mobil Uygulama ile Kullanım

Mevcut bir gruba üye ekleyecekseniz şu adımları izleyin:

Adım 1: En son “Telegram Mobil Uygulamanızı” açın .

Adım 2: Grubunuzun listesine gidin ve üyeleri eklemek istediğiniz gruba gidin.

Adım 3: Şimdi grup bilgilerini açın ve ad bölümünün altında “Üye ekle” seçeneğine dokunun.

Adım 4: Üyeleri doğrudan gruba ekleyebileceğiniz kişi listenize yönlendirileceksiniz. (Telegram uygulamasının kişilere erişmesine izin verdiğinizden emin olun, aksi takdirde bu adımı tamamlayamazsınız.)

Adım 5 Ayrıca "Davet Bağlantısını Kopyalayabilir" ve diğer ortamlar aracılığıyla arkadaşlarınıza "Gönderebilirsiniz" .

Özel bir Telegram grubuna üye eklemek için verilen adımları izleyin:

Adım 1: Özel Telegram grubunuzu açın ve “Üye Ekle” seçeneğine dokunun.

Adım 2: Grubun özel kalmasını sağlamak için grubu bağlantı yoluyla davet etmeniz gerekecektir. Yani, “Davet Bağlantısını Kopyalayın” ve davet etmek istediğiniz tüm kişilere “Gönderin” .

Adım 3: Davet bağlantısı üzerinde bir son kullanma tarihi ayarladığınızdan emin olun, böylece rastgele kişiler daha sonra grubunuza katılmak için bu bağlantıyı kullanamaz.

2. Masaüstünden Kullanmak

Masaüstü kullanarak Telegram grubunuza üye eklemek için aşağıda verilen basit adımları uygulamanız yeterlidir:

Adım 1: Telegram web uygulamasına veya masaüstü uygulamasına gidin ve hesabınıza “Giriş Yapın” .

Adım 2: Üyeleri eklemek istediğiniz gruba tıklayın. Gruplarınızı sol kenar çubuğunda görebileceksiniz. (Ya da bunları arama çubuğundan arayabilirsiniz).

Adım 3: Grup açıldıktan sonra ekranın sağ üst köşesine gidin ve “Üç nokta”ya tıklayın.

Adım 4: Açılır seçenekten “Üye Ekle” seçeneğini seçin.

Adım 5: Artık kişi listesini kullanarak üye ekleyebilir veya davet bağlantısını kopyalayıp arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Telegram'da özel bir gruba üye oluşturmak ve eklemek için şu adımları izleyin:

Adım 1: Telegram'da yeni bir özel grup oluşturmak için ekranın sol üst köşesine gidin ve “Üç Satır”a tıklayın.

Adım 2: Şimdi “Yeni Grup” seçeneğine tıklayın .

Adım 3: “Gruba Ad Vermenizin” isteneceği bir açılır pencere görünecektir .

Adım 4: Grubu adlandırdıktan sonra "İleri'ye tıklayın" ; üye eklemek için kişi listenize yönlendirileceksiniz, ancak grubu özel tutmak istediğiniz için bu yaklaşımı kullanmayın.

Adım 5: "Davet Bağlantısını kopyalayın" ve belirli bir süre dolmuş süreyi belirtin ve grubunuza eklemek istediğiniz kişilere "Gönderin" .

Telegram Grubuna Birden Fazla Üye Nasıl Eklenir?

Bir Telegram grubuna toplu olarak üye eklemek mümkündür, ancak sorun şu ki, manuel yöntemler kullanarak bir gruba 200 üye veya sınırsız veya tanımsız kitle ekleyemiyorsunuz. Peki o zaman bu nasıl mümkün olabilir? Yaygın olarak kullanılan yöntem, grubunuza sahte grup üyeleri (botlar) eklemektir. Botlar temelde sahte profillere sahip üyelerdir.

Uygun bir kullanıcı adı, açıklaması ve profil resmi olan orijinal üyelere benziyorlar, ancak içi boş avatarlardan başka bir şey değiller. Grubunuza bot eklemek için herhangi bir otomatik ekleme yazılımını veya otomatik olarak sahte üyeler oluşturup bunları istediğiniz gruba ekleyen bir Telegram botunu kullanabilirsiniz.

Bununla birlikte, grubunuza bot eklemenin dezavantajı, üye sayısını kesinlikle artırmaları ancak grubunuzun katılımını, erişimini veya etkileşimini artırmamasıdır.

Yani botların geniş bir topluluğa sahip olduğunuzu göstermek için iyi olduğunu söyleyebilirsiniz, ancak gerçek bir avantaj sağlamazlar. Elbette bu sorunu çözmek için daha iyi ve daha pratik bir yaklaşım da var ve bunu aşağıdaki alt başlıkta inceleyebilirsiniz.

Telegram Grup Üyelerini Satın Alma

Telegram grubunuzu genişletmenin ve üye eklemenin en etkili yolu Quantaps'dan gruptan gruba çevrimiçi üye ekleme satın almaktır . Grubunuzda katılım oranınızı olumlu yönde etkileyebilecek yeterli sayıda aktif grup üyesi bulundurmanın tek yolu budur.

2012'den beri, hatta Telegram'ın yapılmadan bir yıl önce bile ortalıkta olmamız, medya hizmetleri sektöründe öncü olduğumuzu kanıtlıyor. Ayrıca Telegram grup üyelerini yüzlerce memnun müşterimize ulaştırma konusundaki kanıtlanmış geçmiş performansımız, bizi Telegram grup üyelerini satın alma konusunda en iyi seçim haline getiriyor.

Müşterilerimizin şunları almasını sağlıyoruz:

  • Orijinal hesaplara sahip Real Telegram grubu üyeleri
  • Sizin istediğiniz gruplardan son 24 saat içinde aktif olmuş gerçek üyeler
  • İstediğiniz hedeflerden gerçek üye davet etmek
  • Zamanında teslimat
  • Her kapasitede eşsiz sonuçlar
  • Para iade garantisi
  • Yardımsever ve dost canlısı müşteri hizmetleri ekibi
  • Uygun fiyatlı paketler
  • Her hizmet için yüksek elde tutma oranı

Yardımımızla hangi hedeflere ulaşabileceğiniz konusunda tam bir fikir edinmek için Telegram'a yönelik tüm hizmetlerimize göz atmak üzere Quantaps'ı ziyaret edin.

Sonuç Olarak

Telegram grup üyeleri her zaman sosyal varlık oluşturmanın, imaj oluşturmanın ve tanıtım amaçlarının mükemmel bir yolu olmuştur, bu yüzden onları eklemek için elinizden gelenin en iyisini yapmak sadece uygundur. Umarız adımlara dikkat etmişsinizdir ve artık gruplarınıza kolayca üye ekleyebilirsiniz.

Telegram grubunuz aracılığıyla sosyal hedeflere ulaşmak için, yalnızca satın alarak alabileceğiniz gerçek üyelerin olması gerektiğini unutmayın. Bu nedenle sitemize göz atmalı ve uygun fiyatlarla gerçek Telegram üyelerini bizden satın almalısınız. Ek olarak çevrimiçi gruptan gruba üye ekleme hizmetimize de göz atabilirsiniz. 

Sıkça Sorulan Sorular

1. Telegram Grubuna Neden Üye Ekleyemiyorum?

Grubunuza Telegram üyeleri ekleyemiyorsanız, grubunuz zaten sınırına ulaşmış olabilir. Grubunuza şu anda Telegram kullanmayan bir kişiyi eklemeye çalıştığınızda da bu durumla karşılaşabilirsiniz.

2. İnsanları Özel Telegram Grubuna Nasıl Davet Edebilirim?

İnsanları özel bir Telegram grubuna davet etmenin en iyi yolu bir davet bağlantısı kullanmaktır. Grubunuzun bilgilerine gidin, “Üye Ekle” seçeneğini seçin ve davet bağlantısını bağlantı seçeneği aracılığıyla bir gruba kopyalayın. Bu bağlantıyı gruba eklemek istediğiniz arkadaşlarınıza gönderin.

3. Telegram'da Özel ve Herkese Açık Grup Davet Bağlantısını Nerede Bulabilirim?

Özel veya genel bir Telegram grubuna davet bağlantısı almak için aynı yerden bir bağlantı ekleyebilirsiniz. Grup bilgilerine gidin ve 'üye ekle' seçeneğine tıklayın. Şimdi 'bağlantı yoluyla gruba davet et' seçeneğini seçin ve bağlantıyı oradan kopyalayın. Ayrıca son kullanma tarihini ve saatini de ayarlayabilirsiniz.