Telegram Grubuna Nasıl Üye Eklenir?

Telegram Gruptan Gruba Üye Ekleme - Çekme Nasıl Yapılır?

Rakip hedef gruplardan grubunuza aktif üye çekimi için yapılması gereken birkaç şey vardır bunları sizin için listeledik, lütfen dikkatlice okuyalım:

  • Üye ekleyeceğimiz grubun (size ait olan) herkese açık bir bağlantıya ihtiyacı vardır, örneğin: https://t.me/quantapscom
  • Gizli gruplara, (+davet bağlantısı ile ) üye çekilemez. Grubunuzun herkese açık olması gerekir.
  • Üye ekleyeceğimiz grubun (size ait olan) üyelerinin gizli olmaması gerekir. Data karşılaştırması ve ayıklama yapmak için bu gereklidir. Grup ayarlarındaki izinler bölümündeki üyelerin üye ekleme izninin açık olduğundan emin olmanız gerekir. (Gruba katılan üyelerin gruba üye eklemesine olanak tanır bu ayar.)
  • Üye çekmek istediğiniz grupların (üye çekilecek rakip hedef grupların) "üyeleri - dataları" açık olması gerekir, üyeleri gizli olan gruplardan üye çekilemez.
  • Üye çekmek istediğiniz grupların (üye çekilecek rakip hedef grupların) herkese açık bir bağlantıya sahip olması gerekir, örneğin: https://t.me/quantapscom Davet bağlantısına sahip olan linklerden üye çekimi olamaz.
  • Grubunuza üye ekleyebilmemiz için grubunuzun "süper grup" olması gerekir, süper grup olması için ise en az 200 üyeniz ve en az 2-3 admin - yöneticiye sahip olmanız gerekir. Yeni açılmış, üyesi olmayan gruplara da üye çekimi yapılabilir ama spam riski olacaktır mutlaka.
  • Çekim süreci size başlangıç ve sonuç görseli ile iletilecektir. Başlangıç ve sonuç sayısı üzerinden teslim edilir. Bu süreçte başka bir yerden sipariş vermemeniz, ya da üye eklememeniz gerekir, siz eklemiş olsanız bile başlangıç ve sonuç arasındaki sayı dikkate alınacaktır.
  • Çekim sırasında grubu gizliye almamanız gerekir, eğer grubu gizliye alırsanız veya üyeleri gizlerseniz, çekim işlemi otomatik olarak duracak ve bakiyeniz yanmış sayılacaktır.
  • İşlem sırasında gruba katıldı - ayrıldı bildirimleri veya gruba davet edildi bildirimleri peşpeşe geleceği için "Rose -@MissRose_Bot " botunu kullanmanızı öneririz. Gruba katıldı, ayrıldı, eklendi gibi bildirimleri otomatik silmenize yarayacaktır ve elle tek tek silmenize gerek kalmayacaktır. Bu botu kurmak için: Telegram'da @MissRose_Bot adıyla aratın ve Rose botunu gruba ekle diyerek grubunuza ekleyin, gruba eklerken bota admin ekleme dışındaki tüm izinleri verip yönetici yapalım, rose botunu yönetici yaptıktan sonra her biri ayrı mesajda olmak üzere, grubumuza komutları mesaj olarak yazdıralım, örneğin:
    /welcome off
    /goodbye off
    /cleanservice yes

    Bu komutların her birini tek tek gruba yönetici hesabınızdan mesaj olarak yazdıktan sonra, gruba katıldı, gruptan ayrıldı, gruba davet edildi gibi bildirimleri otomatik olarak silecektir. Bu sayede diğer üyelere ekleme sırasında gereksiz mesaj bildirimi gitmeyecek, grubu spamdan da koruyacaktır.
  • Telegram uzmanlarımız, üye çekimi sırasında bazı botları durdurmanızı veya gruptan atmanızı isteyebilir. Örneğin: "Grup Help". Bazı botlar ekleme yapan numaraları otomatik olarak spamlar, bu sebeple gerekli olabilir.
  • Sipariş için iletmeniz gereken Telegram gruba üye ekleme hizmeti listesi şu şekilde olmalıdır:
    Üye eklenecek bizim grup:
    1. t.me/sizingrubunuz
    Çekim yapılacak rakip hedef gruplar:
    1. t.me/hedefgrup1
    2. t.me/hedefgrup1
     

Telegram Gruba Üye Ekleme Satın Al  | Buradan hizmetimizden yararlanmak için paket fiyatlarına göz atabilir sipariş oluşturabilirsiniz.

Soru Cevap: Telegram Gruba Üye Ekleme Hizmeti Satın Almak

Telegram Üye Satın Al - Gruptan Gruba Üye EklemeTelegram grubuna üye ekleme hizmeti nedir?

Telegram aktif üye ekleme hizmeti, istediğiniz rakip bir gruptaki çevrimiçi kişileri grubunuza eklemeye yaran bir hizmettir. Potansiyel müşteri ve yatırımcıları grubunuza çekmenin en kolay yoludur. Telegram bot üye hizmeti değildir, tamamı gerçek kullanıcılardır. Sohbet, etkinlik, çekiliş grupları büyütmek isteyen müşterilerimiz tarafından en çok tercih edilen hizmettir.

Telegram gruptan gruba üye ekleme grubuma zarar verir mi?

Eğer Telegram grubunuzun sağlığını korumak adına kademe kademe üye eklemesi yapılırsa hiçbir sıkıntı yaşanmayacaktır. Önemli olan acele etmeden yavaş yavaş ilerlemektir.

Telegram grubuna üye ekleme nasıl yapılır?

Sizin belirlediğiniz hedef gruptaki kişileri liste halinde cihazımıza kaydeder, daha sonra da bu kişileri sabit hatlarla açılmış grubunuza özel Telegram numaraları ile grubunuza davet ederek ekleriz.

Hangi Telegram gruplarından üye çekebiliriz?

İstediğiniz her Telegram grubundan aktif üye çekebiliriz, tek bir şartla üyelerini alacağımız grubun üyelerinin gizli olmaması gerekir. Üyeleri görünen her Telegram grubunun üyesini kolaylıkla grubunuza ekleriz.

Telegram grubuma son görülme yakınlarda olan aktif kişileri mi ekleyeceksiniz?

Evet, tamamı son görülme yakınlarda olan Telegram üyelerinden oluşacaktır. Son 24 saat içinde aktif olmuş kişileri ayıklar ve her birini ayrı hesaptan grubunuza davet yolu ile ekleriz. Eklenen üyelerin profillerine tıklayarak ortak hedeften geldiklerini anlayabilirsiniz.

Telegram grubuna bir günde en fazla kaç üye ekleyebilirsiniz?

Telegram grubunuzun kurulum tarihi ve içinde kaç adet üyesi olduğu burada en önemli etkendir. Eğer grubunuz yeni açılmış ise 100-100-250-250-500-500-750-750-1000-1000 şeklinde kademeli olarak günlük çekim yapabiliriz. Eğer grubunuz 6 aydan eski ve içinde en az 500 üyesi var ise ilk önce 500, ertesi gün 750, sonraki gün ise 1000 adet çekim yapabiliriz ve artık her gün düzenli 1.000 adet üye çekebiliriz. Eğer grubunuz 1 yıldan eski ve 2000'den fazla üyesi varsa günlük 1000 adet veya 1.500 adet arası üye eklemesi sağlanabilir. Tabii bu şartlar grubunuzun spamda olmaması kaydıyla geçerli olacaktır. Telegram grubunuz spam yemiş ise o gruba üye eklemesi sağlanamaz.

Telegram grubum spamda, üye eklenebilir mi?

Maalesef, spamlı gruplar ömür boyu üye ekleme özelliği kısıtlandığı için üye ekleme hizmeti sağlanamaz. 

Telegram üye ekleme hizmeti sonrası grubun spama düşer mi, ne yapmalı?

Örneğin yeni bir grubunuz var diyelim ki 6 aylık ve içinde de 500 üyesi mevcut. Bizden de 10.000 üye ekleme paketi aldınız. Biz grubunuzun spama düşmemesi için kademeli şekilde artırım sağlayarak üye ekleyeceğiz. Örneğin her bir gün olmak üzere 100-100-250-250-500-500-750-750-1000-1000, şeklinde üye eklemeye başladık. Bu süreçte bakiyenizden günlük düşüş sağlayarak sizi bilgilendiririz. Bu süreçte siz ne yapabilirsiniz? Gruba mesaj yazmamanız gerekir, mesaj yazmanız demek eklenen üyelere bildirim gitmesi demek, eğer yeni bir gruba sahipseniz ve organik üyeniz az ise, eklenen kişilerin aynı gün içinde -şikayet et ve ayrıl- seçeneğini seçerek grubunuzdan ayrılması grubunuzu spama sokabilir. En sağlıklı yöntem nedir diyecek olursanız, 10.000 üye ekleme bakiyeniz bitene kadar asla mesaj yazmamanız, mesaj sabitlememeniz gerekir. Bu süreçte grubunuz dinlenir ve algoritmaya takılmaz. Bakiyeniz bittikten sonra, istediğiniz gibi sohbet açabilir, üyelerle etkileşimde bulunabilirsiniz.

Grup Spama Düşer Mi?

Grubun spama düşme ihtimali her zaman vardır, bu çekilen hedefin ve sizin grubunuzun durumuna bağlıdır. Eğer 250 kişi eklediysek ve bu 250 kişiden 100 adeti çıkış yapıp -şikayet et ve ayrıl- seçeneğini işaretlediyse bu Telegram moderatörlerinin önüne spam işlem olarak gider, moderatörler de bu sebeple grubunuzun spam kategorisine alabilir ve üye ekleme özelliğini kapatabilir. Buradaki temal özellik şudur, ne kadar çok kişi eklediğimiz değil, grubunuzdan ne kadar çok kişinin çıktığıyla ilgilidir, sadece çıkışların olması spam yaratmaz, grubunuzdan çıkış yaparken grubunuzu şikayet edenler sebebi ile grup spama düşebilir. Fakat şunu da belirtmek isteriz sadece üye ekleme sebebiyle grup spama düşmez, grup içindeki konuşmalarınız, sabitlenen mesajlar, aldatıcı duyurular, madur edilen bir kullanıcının kanıtlı ispatı (sohbet mesajı) ile grubunuzu telegrama şikayet etmesi de bu sıkıntıyı doğurabilir. Eğer spam durumu yaşamak istemiyorsanız grubunuzun kendiliğinden büyümesine çaba harcamalı ve grup içinde yanıltıcı içeriklere yer vermemenizi öneriyoruz.

Telegram aktif üye ekleme paketleri nelerdir?

500 adet ve katları olarak üye ekleme hizmeti satın alabilirsiniz. Telegram üye ekleme paket fiyatlarına buraya tıklayarak ulaşabilir ya da WhatsApp canlı destek hattımızdan yazabilirsiniz.